We houden je graag op de hoogte van wat er bij De Hoop op professioneel gebied gebeurt. In onze nieuwsbrief vertellen we je over interessante congressen en symposia die we organiseren, over wetenschappelijk onderzoek, over wat werken bij De Hoop betekent en delen we de nieuwste vacatures.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor professionals

  • Hier kun je optioneel toevoegen waar je op dit moment werkt.
  • Met het verzenden van dit formulier ga je ermee akkoord dat De Hoop je gegevens gebruikt om je een aantal keer per jaar de nieuwsbrief voor professionals toe te sturen. Je kunt je op elk moment ook weer uitschrijven van deze nieuwsbrief. Hoe wij met je gegevens omgaan, vind je in onze privacyverklaring: https://www.dehoop.org/privacy-en-proclaimer/.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Items uit editie 9

De negende editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 25 april 2024. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 8

De achtste editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 20 december 2023. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 7

De zevende editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 20 september 2023. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 6

De zesde editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 13 april 2023. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 5

De vijfde editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 25 maart 2022. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 4

De vierde editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 7 december 2020. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 3

De derde editie van de nieuwsbrief aan zorgprofessionals verscheen op 27 augustus 2020. Hieronder kun je een aantal van de artikelen lezen die daarin genoemd werden.

Items uit editie 2

De tweede nieuwsbrief verscheen op 4 juni 2020. De onderstaande artikelen kon je daar onder andere in lezen.

Items uit editie 1

De eerste nieuwsbrief is verschenen op 5 maart 2020. Naast een kijkje achter de schermen, het laatste nieuws en de laatste vacatures, kon je er de onderstaande artikelen in lezen.