Mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Dat is onze missie. Bij De Hoop begeleiden we cliënten die te maken hebben met verslavingen, maar ook met psychische problematiek. We bieden hulp op veel verschillende manieren: ambulant, klinisch of in deeltijd. Dat doen we vanuit ons geloof in een liefdevolle God en met inzet van onze professionele ervaring en kennis. Onze kennis en ervaring delen we ook graag met jou. Als jij nieuwe wegen wilt inslaan of ontdekken, als professional of student, begeleiden we je graag. Of je nu aan de slag wilt als zorgverlener, als wetenschappelijk onderzoeker of een carrière wilt in het management, je kunt bij ons terecht voor een stage- of afstudeerplaats. Wat we te bieden hebben, is een uitdagende en warme werkomgeving waar je veel kunt leren en volop ruimte is voor eigen initiatief.

 

Houd je van afwisseling en zoek je een plek waar je met jouw talenten aan de slag kunt?
Kijk dan bij onze vacatures Stage en afstuderen!

  • Ja, dat kan. De vacatures voor stageplekken vind je in onze vacatureportal. Daar kun je op reageren.

  • Al onze beschikbare informatie staat op onze site. Op de pagina hulp nodig vind je bijvoorbeeld veel informatie over psychische aandoeningen en verslavingen. Daar vind je ook de hulp die wij bieden.

  • Omdat onze behandelaren dagelijks druk bezig zijn met gesprekken met onze cliënten, hebben zij helaas geen mogelijkheid om daarnaast geïnterviewd te worden. Dat geldt voor telefonische en schriftelijke interviews en interview-afspraken ter plekke. Je kunt op onze site wel veel informatie vinden over verslavingen en psychische problemen, de hulp die wij bieden en diverse ervaringsverhalen.

  • We hebben al onze informatie op onze website staan. Op de pagina hulp nodig vind je een overzicht van de verslavingen waarvoor wij behandeling aanbieden. Daar kun je meer informatie vinden over drugs.

  • Ja, dat kan. In onze vacatureportal komen de openstaande vacatures te staan voor afstudeerplekken. Je kunt ook kijken bij het Kennisinstituut christelijke ggz (KICG) of er beschikbare onderzoeksplekken zijn.

  • Ja, dat kan. Vul ons contactformulier in als je hierin geïnteresseerd bent. Dan vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Nu geen passende plek voor jou? Meld je aan voor ons vacature-alert.

Dan houden we je op de hoogte van de nieuwste vacatures in jouw omgeving en/of vakgebied!