Wil jij het verschil maken voor mensen en vanuit je geloof betekenisvol werk doen? Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in de missie van De Hoop: mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Of je nu talent hebt om te zorgen, creatief bent of handig met computers.

Samen met jou kijken we welke plek het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden. Want bij De Hoop zorgen we niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor onze vrijwilligers. Je komt terecht in een warm en betrokken team, waarin volop ruimte is om te leren en te groeien.

Wat kun je doen als vrijwilliger bij De Hoop?

Bij De Hoop kun je als vrijwilliger veel kanten op. Het is mogelijk om op te trekken met cliënten. Bijvoorbeeld samen een kerk, sportclub of vereniging bezoeken. Of een stuk wandelen of iemand helpen met het invullen van formulieren. Voor onze cliënten ben je op deze manier een onmisbare steun in de rug. Maar even waardevol is je inzet wanneer je liever administratief werk doet of klusjes op een van onze locaties. We hebben locaties in Dordrecht, Vlissingen, Rotterdam, Houten, Veenendaal of Amersfoort. Dus er is altijd wel een plek bij jou in de buurt.

Ben jij een echte hoopverlener? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Wil je graag iets betekenen, maar weet je nog niet goed wat? Neem ook dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Bij De Hoop werken veel vrijwilligers, sommigen al jarenlang. Ze doen verschillende werkzaamheden op verschillende plekken, maar wat hen bindt is hun warme hart voor mensen en voor God. Wil je ze nu vast leren kennen? Zij vertellen je graag wat vrijwilligerswerk inhoudt en hoe ze het ervaren. Lees nu hun verhalen.

Zit er op dit moment geen vacature tussen voor jou? Stuur dan een e-mail met het vrijwilligerswerk dat jij leuk zou vinden om te doen bij De Hoop.