Heb je een vraag over je behandeling, over De Hoop als organisatie, over stages en afstudeeropdrachten, of heb je een andere vraag? Kijk dan eerst of je vraag misschien tussen de veelgestelde vragen staat. Zo niet, dan vind je onderaan deze pagina een contactformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen.

Ga naar veelgestelde vragen

Locaties

De Hoop biedt hulp op verschillende locaties in Nederland: Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. Je kunt hier terecht voor ambulante hulp (hulp in de vorm van gesprekken).

In Dordrecht biedt De Hoop klinische zorg en andere vormen van hulp inclusief verblijf. Verder hebben we in Dordrecht en Vlissingen een Inloophuis en zijn er op verschillende plaatsen in Nederland Huizen van Hoop.

Hieronder kan je per locatie meer informatie vinden.

Onafhankelijk van vaste locatie
We bieden ook ambulante hulp die onafhankelijk is van een locatie. Bij onze digitale polikliniek Hoop Online kan dit via online behandeling. De hulpverlening vindt plaats door te videobellen met je behandelaar. Ook Ambulante Thuisbegeleiding is flexibel in hun locatie, zij komen namelijk bij jou thuis.

Hulp voor kinderen en jongeren

We hebben allemaal wel eens problemen. Maar soms kun je zo vastlopen dat je er zelf niet meer uitkomt. Dan is het fijn als je iemand hebt waarmee je kunt praten en die met je meedenkt. Hiervoor kun je terecht bij De Hoop.

Lees meer over de hulp die we voor jou hebben

Contact

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Hoofdlocatie: Dorp De Hoop
Provincialeweg 70
3329 KP Dordrecht
E-mail: info@dehoop.org
Telefoon: 078 – 6 111 111

Veelgestelde vragen
Bij de pagina met veelgestelde vragen kun je kijken of het antwoord dat je zoekt daar al tussen staat, bijvoorbeeld over stages en werkstukken, informatie over aanmelden en algemene informatie. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. We gebruiken je gegevens alleen om je te kunnen antwoorden. Het beantwoorden van je vraag kan enkele dagen duren. Zorgvragen over je persoonlijke situatie beantwoorden we niet per mail, omdat we je privacy belangrijk vinden. In dat geval kun je ons het best even bellen.

Buiten bereikbaarheidstijden?
Wanneer je ons niet telefonisch kunt bereiken willen we vragen de openingstijden van de betreffende locatie te raadplegen en nogmaals contact te zoeken tijdens de eerstvolgende openingstijden. Kan je hulpvraag niet wachten? De Hoop biedt geen crisisdienst. Bij noodsituaties kan contact worden opgenomen met de huisarts.

Lees meer over hulp in noodsituaties op de website van de Rijksoverheid

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.