Adresgegevens

Kliniek Psychiatrie en dubbele diagnose
Provincialeweg 94
3329 KP Dordrecht

Kliniek Psychiatrie en dubbele diagnose kan je telefonisch bereiken door te bellen naar het algemene telefoonnummer van De Hoop: 078 – 6 111 111. De receptie is aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Kliniek 3 is er voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, met of zonder verslaving. We hebben daarvoor twee leef- en behandelgroepen: een voor mensen met een verslaving, en een groep voor mensen waarbij dit niet bij de problematiek hoort. Opname in kliniek 3 is onderdeel van een ambulant zorgtraject. Opname in de kliniek is in dit geval nodig omdat je bijvoorbeeld jezelf verwaarloost, in crisis bent, of geen leefbare situatie meer hebt vanwege je problematiek.

Zelftest alcohol gebruik

Drink je regelmatig een biertje, wijn of andere dranken en twijfel je wel eens of je te afhankelijk bent geworden? Vul dan de zelftest alcoholgebruik in. De test is anoniem en na slechts 20 vragen krijg je direct nieuwe inzichten. Het resultaat toont jouw alcoholgebruik en de mogelijke gevolgen voor je gezondheid. Deze test is bedoeld als indicatie en geen diagnose. Voor een diagnose kun je terecht bij je huisarts of je aanmelden bij De Hoop.

Ga naar de zelftest

Als je je wilt aanmelden bij De Hoop kun je contact met ons opnemen. Om je te kunnen aanmelden heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere instantie die je kan doorverwijzen.