Depressie, angsten, verslavingen… Het zijn problemen waar heel wat mensen, jong en oud, in hun leven tegenaan lopen en jij misschien ook wel. Wanneer je vastloopt en je leven wordt beheerst door je problemen, is het wijs om hulp te zoeken. De Hoop biedt hulp, zowel bij milde als bij ernstige problematiek. Als het gaat om psychische problemen of verslavingsproblemen, of een combinatie van beiden. Er zijn poliklinieken in Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. In Dordrecht biedt De Hoop klinische zorg en andere vormen van hulp inclusief verblijf. Verder hebben we in Dordrecht en Vlissingen een Inloophuis en zijn er op verschillende plaatsen in Nederland Huizen van Hoop.

"Ik ben enige tijd geleden opgenomen geweest met verslavingsproblematiek. De Hoop is in mijn optiek absoluut een van de betere klinieken om te werken aan een verslavingsvrij leven."

Hulp voor kinderen en jongeren

We hebben allemaal wel eens problemen. Maar soms kun je zo vastlopen dat je er zelf niet meer uitkomt. Dan is het fijn als je iemand hebt waarmee je kunt praten en die met je meedenkt. Hiervoor kun je terecht bij De Hoop.

Lees meer over de hulp die we voor jou hebben

Hulp voor missionair werkers

Wanneer vertrouwde, bekende kaders wegvallen kunnen bepaalde gebeurtenissen extra hard aankomen. We helpen jou en je gezin weer op weg. We geven behandeling bij psychische problematiek en korte consulten bij concrete vraagstukken. Ook het veerkrachtassessment kan worden ingezet om (toekomstige) persoonlijke uitdagingen in beeld te brengen.

Lees meer over de hulp voor missionair werkers

Ben je er klaar voor om de eerste stap naar hulp te zetten? Of wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.