Adresgegevens

Kliniek 4Life
Provincialeweg 126
3329 KP Dordrecht

Kliniek 4Life kan je telefonisch bereiken door te bellen naar het algemene telefoonnummer van De Hoop: 078 – 6 111 111. De receptie is aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Bij 4Life kun je terecht voor klinische behandeling voor problemen op het gebied van verslaving, persoonlijkheidsproblematiek en bijkomende problematiek. Denk bijvoorbeeld aan posttraumatische stress (PTSS), depressie of angstklachten. Mannen en vrouwen kunnen hier terecht. Kliniek 4Life heeft ook een vrouwengroep met aparte woon- en slaapplaatsen, zodat het een veilige omgeving biedt voor deze doelgroep. Het hoofddoel van 4Life is een tijdelijke intensivering van je ambulante behandeling.

Zelftest alcohol gebruik

Drink je regelmatig een biertje, wijn of andere dranken en twijfel je wel eens of je te afhankelijk bent geworden? Vul dan de zelftest alcoholgebruik in. De test is anoniem en na slechts 20 vragen krijg je direct nieuwe inzichten. Het resultaat toont jouw alcoholgebruik en de mogelijke gevolgen voor je gezondheid. Deze test is bedoeld als indicatie en geen diagnose. Voor een diagnose kun je terecht bij je huisarts of je aanmelden bij De Hoop.

Ga naar de zelftest

Als je je wilt aanmelden bij De Hoop kun je contact met ons opnemen. Om je te kunnen aanmelden heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere instantie die je kan doorverwijzen.