Adresgegevens

Polikliniek Veenendaal
Vendelier 55a
3905 PC Veenendaal
T: 088-111 9000
E: secretariaat-VZMN@dehoop.org

De polikliniek Veenendaal is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30-12.15 uur en van 13.00-17.00 uur.

Wil je weten hoe je bij onze locatie kunt komen? Plan dan je route via deze link. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.

 

Terug naar locaties
  • De Hoop heeft geen crisisdienst. Als je dringend hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met je eigen huisarts. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met de huisartsenpost in je buurt. Zij kunnen je vervolgens in contact brengen met de regionale crisisdiensten. Als je al bij De Hoop in behandeling bent en er doet zich een crisissituatie voor, dan neemt een medewerker van De Hoop contact op met onze interne crisisdienst.

  • Wil je je aanmelden voor behandeling of begeleiding bij De Hoop? Neem dan contact op met je huisarts of een andere instelling die jou kan doorverwijzen. De huisarts zal een verwijsbrief voor je maken en deze versturen naar De Hoop. Een voorbeeld-verwijsbrief kun hier downloaden. Je hebt een verzekering nodig om behandeling te krijgen.

  • Nee, dat hoeft niet. Bij De Hoop is ons geloof wel verweven met de zorg die we bieden, dat is ons fundament. Onze medewerkers zijn wel christelijk. Cliënten mogen zelf bepalen of zij iets willen met het geloof of niet.

Heb je een vraag over je behandeling, ons hulpaanbod, of wil je iemand persoonlijk spreken op onze locatie in Veenendaal? Dan kun je ons bellen of mailen.