De Hoop heeft in Veenendaal een polikliniek voor hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische- en/of verslavingsproblemen. Ons zorgaanbod onderscheidt zich door de combinatie van verslavingszorg en reguliere ggz-zorg. Zo wordt jouw behandeling precies op jouw situatie afgestemd. Voor welke vorm van hulp je ook kiest, bij De Hoop word je gezien.

Adresgegevens

Polikliniek Veenendaal
Vendelier 55a
3905 PC Veenendaal
T: 088-111 9000
E: secretariaat-MNL@dehoop.org

De polikliniek Veenendaal is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30-12.15 uur en van 13.00-17.00 uur.

Polikliniek voor volwassenen 

Op onze polikliniek bieden we christelijke hulpverlening aan volwassenen met psychische- en/of verslavingsproblemen. Hierbij kun je denken aan depressie, een angststoornis, persoonlijkheidsproblematiek of een verslaving.

Polikliniek voor kind- en jeugd

Voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar met psychische problematiek en/of overmatig middelengebruik hebben we een speciaal team voor de ggz. Kinderen, jongeren en hun ouders kunnen hier terecht voor hulp bij verschillende problemen. Voordat de behandeling start vindt er een intakegesprek plaats waarbij we de zorgen op een rij zetten. We bieden je diagnostiek en daarnaast is onderzoek, zoals intelligentie- of autismeonderzoek, ook mogelijk in de ggz. We bieden zowel kortdurende als intensievere hulp.

Het team

In het team van De Hoop in Veenendaal werken betrokken professionals met verschillende specialisaties. In het team vind je een onder andere een psycholoog, psychiater, systeemtherapeut, ggz-agoog, orthopedagoog, een contextueel therapeut, een vaktherapeut en een verslavingsarts. Alles om jouw de zorg te geven die je helpt op weg naar herstel.

Bekijk de teamleden van locatie Veenendaal
  • De Hoop heeft geen crisisdienst. Als je dringend hulp nodig hebt buiten onze kantoortijden, kun je contact opnemen met je eigen huisarts. Zij kunnen je vervolgens in contact brengen met de regionale crisisdiensten.

  • Wil je je aanmelden voor behandeling bij De Hoop? Neem dan contact op met je huisarts. De huisarts zal een verwijsbrief voor je maken en deze versturen naar De Hoop. Een voorbeeld-verwijsbrief kun hier downloaden. Je hebt een verzekering nodig om behandeling te krijgen.

  • Nee, dat hoeft niet. Bij De Hoop is ons geloof wel verweven met de zorg die we bieden, dat is ons fundament. Onze medewerkers zijn wel christelijk. Cliënten mogen zelf bepalen of zij iets willen met het geloof of niet.

Heb je een vraag over je behandeling, ons hulpaanbod, of wil je iemand persoonlijk spreken op onze locatie in Veenendaal? Dan kun je ons bellen of mailen.