De Hoop helpt! Ook in Zeeland.

Op onze polikliniek in Vlissingen bieden wij geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg aan volwassenen (vanaf 18 jaar). Je kan bij ons terecht wanneer je behoefte hebt aan hulp bij psychische klachten of verslaving. Soms loop je namelijk zo vast dat je er zelf niet meer uitkomt. We helpen je dan op betrokken en deskundige wijze om weer perspectief te vinden.

Vanuit onze christelijke geloofsovertuiging willen we meer dan ons best voor je doen; we geloven dat je waardevol bent en dat er hoop is om verder te komen!

Adresgegevens

Polikliniek Zeeland
Badhuisstraat 28
4381 LS Vlissingen

Scheldestraat 21
4381 RP Vlissingen

T: 0118 – 411 193
E: zeeland@dehoop.org

Polikliniek Zeeland is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur.

Het team

Op de polikliniek in Zeeland werkt een team met verschillende specialisaties. De medewerkers werken samen om je de best mogelijke hulp te geven. In het team vind je onder andere (GZ)-psychologen, een psychotherapeut, verpleegkundig specialisten, een psychiater, systeemtherapeut, ambulant behandelaren, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en een maatschappelijk werker. Ook werken er collega’s als (project)begeleider in het leerwerkbedrijf Proef&Geniet! en als coördinator in het inloophuis.

Ga naar de medewerkers

Als je je wilt aanmelden bij De Hoop kun je contact met ons opnemen. Om je te kunnen aanmelden heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere instantie die je kan doorverwijzen.