We hebben allemaal wel eens problemen. Maar soms kun je zo vastlopen dat je er zelf niet meer uitkomt. Dan is het fijn als je iemand hebt waarmee je kunt praten en die met je meedenkt. Hiervoor kun je bij ons terecht.

Aanbod

Bij een traject op de polikliniek worden jij en je ouders gekoppeld aan een behandelaar waarmee je tijdens (twee)wekelijkse afspraken aan je persoonlijke behandeldoelen werkt.

Op onze poliklinieken bieden we verschillende therapie├źn aan kinderen en jongeren met psychische problemen, bijvoorbeeld een depressie, verslaving of ADHD. Je wordt met je ouders gekoppeld aan een vaste behandelaar. Met die behandelaar breng je in beeld wat je nodig hebt om je weer goed te voelen. Tijdens (twee) wekelijkse afspraken werk je vervolgens aan die behandeldoelen.

Waarvoor kan je terecht bij de polikliniek?

We bieden hulp en trajecten voor de volgende psychische problemen. Er kunnen verschillende soorten hulpverlening ingezet worden. In onze behandeling kijken we niet alleen naar het individu, maar betrekken we ook de omgeving bij de gesprekken. Daarnaast stellen wij niet graag diagnoses, dat kan een stempel zijn dat je lang met je meedraagt. Liever bespreken wij jouw klachten en zoeken we naar een goede manier hoe jij, samen met je omgeving, hiermee om kan gaan.

Meer informatie of aanmelden? Bij twijfels of vragen kun je op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!