Proef&Geniet in Vlissingen is een plek waar je werkervaring kan opdoen in een veilige, gezellige werkomgeving. Een tussenstap naar betaald werk. In de delicatessenwinkel kunnen klanten terecht voor Zeeuwse producten en verschillende soorten kazen en nootjes. In de lunchroom kan je terecht voor warme en koude dranken, diverse belegde broodjes en tosti’s en gebak. In dezelfde ruimte bevindt zich ook de tweedehands kledingwinkel.

Adresgegevens

Leerwerkbedrijf Proef&Geniet!
Scheldestraat 21
4381 RP Vlissingen

T: 06 28 50 93 90
E: zeeland@dehoop.org

Proef&Geniet is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.30 uur – 16.30 uur.

Volg Proef&Geniet! op Facebook voor acties en aanbiedingen

Delicatessenwinkel

Lunchroom

Tweedehands kledingwinkel

Deelnemer bij leerwerkbedrijf Proef&Geniet

Bij Proef&Geniet krijg je een takenpakket en programma die op maat is gemaakt voor jou. In overleg wordt dit samengesteld, afhankelijk van je wensen, vaardigheden en groeimogelijkheden. Je kan aan de slag in de lunchroom, bijvoorbeeld bij het maken of serveren van heerlijke broodjes en soep. Er is een delicatessenwinkel waar je kan meewerken aan het inpakken en verkopen van allerlei lekkernijen. Of misschien vind je het meewerken in de tweedehandskledingwinkel wel leuker. Er zijn vele mogelijkheden!

Op de werkvloer van het leerwerkbedrijf in Vlissingen is professionele begeleiding aanwezig. Zij worden geholpen door betrokken vrijwilligers. De lengte van je deelname is afhankelijk van je zorgvraag en opgestelde doelen.

Wie kan deelnemen?

Het doel van het leerwerkbedrijf is uiteindelijk terugkeren naar zelfstandig werk. Je bent arbeidsongeschikt verklaard en zit momenteel in de UWV of de ziektewet. Je kan ook deelnemen bij Proef&Geniet als je een passende WMO indicatie hebt aangevraagd bij je gemeente. Kom je niet uit gemeente Vlissingen, Veere of Middelburg? Dan kan je alsnog deelnemen bij Proef&Geniet vanuit het PGB. De werkplekken van Proef&Geniet zijn niet bedoeld als langere dagbesteding vanuit de WOZ.

Samen werken aan doelen

In het leerwerkbedrijf wordt er samen met jou gewerkt aan het behalen van persoonlijk samengestelde doelen. Denk aan het herstel van je dagstructuur, omgang met anderen en het aangeven van je grenzen. Je werkt aan zelfredzaam zijn en het weer op de rails krijgen van jouw leven in de maatschappij.

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor een plek bij Proef&Geniet door een verwijzing te sturen naar polikliniek Zeeland. Je kan ook vanuit hen tijdens of na een behandeling doorstromen naar Proef&Geniet. Bespreek dit dan met je behandelaar van De Hoop ggz.

Meer informatie over polikliniek Zeeland van De Hoop ggz

Neem contact op met locatie Zeeland van De Hoop ggz voor vragen over of verzoek tot deelname bij Proef&Geniet!