Ambulante hulp bij onze poliklinieken

De Hoop biedt hulp op verschillende locaties in Nederland: Dordrecht, Houten, Amersfoort, Vlissingen, Rotterdam en Veenendaal. Op alle locaties kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassenen terecht voor ambulante hulp; dat is hulp in de vorm van gesprekken. We noemen deze locaties onze poliklinieken. De gesprekken vinden face-to-face plaats op de polikliniek, maar kunnen indien gewenst ook online plaatsvinden.

Op een polikliniek werkt een team van specialisten samen om passende zorg te bieden. Je kunt te maken krijgen met onder andere de volgende disciplines: psychiater, klinisch psycholoog, (GZ-)psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, orthopedagoog, systeemtherapeut en een sociaal psychiatrisch verpleegkundige.

Bekijk de locaties van onze poliklinieken

Ambulante hulp fysiek bij jou thuis

Onze afdeling Ambulante Thuisbegeleiding biedt specialistische persoonlijke begeleiding in je eigen huis door middel van gesprekken. Om in aanmerking te komen voor de zorg heb je een WMO-indicatie nodig en moet je ouder zijn dan 18 jaar.

Lees meer over Ambulante Thuisbegeleiding

Ambulante hulp online bij jou thuis

Zijn geen van de locaties bij jou in de buurt? We bieden ook online hulpverlening. Je hebt dan door te videobellen contact met jouw behandelaar vanuit je huis. Onze afdeling Hoop Online biedt 100% online hulpverlening.

Lees meer over online hulp

Ambulante hulp voor missionair werkers

We bieden missionair werkers, zendelingen en expats gespecialiseerde hulp. Onze zorgprofessionals zetten eigen zendings- en cross-culturele ervaringen in om jou en je gezin weer op weg te helpen.

Meer over de hulp voor missionair werkers

“Het is fijn dat David ambulante hulp kreeg: zo kon hij gewoon thuis blijven wonen en naar school blijven gaan!”

Lees het ervaringsverhaal