Cliëntportaal

Het is aan te raden het cliëntportaal te bezoeken via de computer, het liefst in de browser Chrome. Bezoek via de smartphone werkt (nog) niet optimaal. Lukt het dan nog niet om in te loggen? Of lukt het niet om een account te maken bij het cliëntportaal? Of wil je een rondleiding door alle mogelijkheden? Hier vind je de meest gestelde vragen met video uitleg.

Leer meer over de werking van het cliëntportaal

Online opdrachten

Bij De Hoop ggz heb je tijdens je behandeling de mogelijkheid om online opdrachten te maken. Dat kan in een online programma met de naam Minddistrict.

Lees meer

"Ik heb zorgzame begeleiding gekregen. Er wordt serieus met je problemen omgegaan."

De gegevens in de systemen kunnen alleen door jou en je behandelaren en/of begeleiders worden bekeken.

Toegankelijkheidsverklaring

Onze missie blijft hetzelfde: mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Maar de vorm verandert mee met de ontwikkelingen in de samenleving. We verbreden onze methodes van hulpverlenen. Steeds meer onderdelen van de behandeling en/of begeleiding worden ondersteund door online hulpmiddelen. Het gebruik van deze online mogelijkheden is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld wanneer iemand een (visuele) beperking heeft.

Bij De Hoop ggz maken we gebruik van twee online platformen ter ondersteuning van de behandeling en/of begeleiding aan cliënten en naasten. Dat zijn het cliëntportaal Karify en het e-health platform Minddistrict. We willen dat ieder zonder problemen gebruik kan maken van onze online informatie en tools. Daarom werken wij samen met partijen die hier blijvende aandacht voor hebben. Voor beide leveranciers staat hieronder een verwijzing naar hun toegankelijkheidsverklaring voor meer informatie.

Deze verklaring geldt voor:

We zijn er ons van bewust dat we nog een aantal belangrijke verbeteringen moeten doorvoeren om goed toegankelijk te zijn voor alle mensen met een beperking. Valt je iets op waar dit voor geldt? Dan horen wij dat graag. Je kan feedback opsturen naar info@dehoop.org