Zelfstandig of samen

In de omgeving voor e-behandeling heb je direct toegang tot zelfhulp modules. Deze modules kan je zelfstandig doorlopen. Als je behandeling of begeleiding start, kan je in overleg met je hulpverlener ook toegang krijgen tot modules die speciaal passen bij jouw hulpvraag. Online opdrachten worden altijd gecombineerd met persoonlijk contact met je hulpverlener. Het online gedeelte van je behandeling volg je in een beveiligde web-omgeving.

Hoe de inhoud van je behandeling eruit ziet, bespreek je met je behandelaar. Samen stemmen jullie af welk deel van de behandeling online plaatsvindt. Het online gedeelte kan bestaan uit huiswerkopdrachten en oefeningen, maar kan ook een uitleg zijn over je klachten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Het biedt je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met jouw problemen op het moment en de plaats die jou het beste uitkomt.

Toegang tot e-behandeling

Om gebruik te maken van de online opdrachten moet je inloggen. Wanneer je een intake krijgt bij De Hoop ontvang je de inloggegevens via je e-mail.

Heb je vragen over de werking van de e-behandeling?

Als je er niet uit komt kan je meer informatie vinden op de helpdesk van Minddistrict (de maker van de e-behandeling).

Ga naar de helpdesk