Kom jij als GZ-psycholoog Volwassenenzorg ons team versterken, met jouw betrokkenheid, deskundigheid en lef? Help vanuit je christelijke geloofsovertuiging samen met ons mensen met psychische of verslavingsproblemen tot herstel te komen!

Mensen worden bij De Hoop gezíen. We bieden hoop en werken samen in een liefdevolle omgeving aan persoonlijk herstel en herstel in de relatie met de ander, de omgeving en God. Goede, professionele zorg met een hoopvol toekomstperspectief, dát is waar wij iedere dag voor gaan. De Hoop is actief op diverse locaties: Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen.

Ga naar het vacatureportaal voor de actuele vacatures

Tony: “Bij De Hoop kun je je wetenschappelijke interesse verbinden met zingeving en iets voor mensen betekenen. Dat vind ik heel fijn.”

Onze collega aan het woord

Ik werk in Veenendaal en behandel mensen voor angst- en paniekstoornissen, maar ook milde depressies, dwang- en drangklachten. Daarnaast zijn er meer specialistische trajecten, zoals verslavingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Dat maakt het werk ook zo interessant, geen traject is hetzelfde.”

Lees het verhaal van Tony

Een dag uit de agenda van Tony

07.00 uur – Opstaan, bakje koffie, ontbijt, RTL-nieuws kijken en stille tijd.
08.00 uur – Op de fiets naar De Hoop in Veenendaal. Zo heb ik gelijk een half uurtje sport te pakken.
08.30 uur – Agenda bekijken, mails checken.
09.00 – 12.00 uur – Behandelgesprekken, elk uur een gesprek.
12.00 uur – Tijd voor wat administratie, mails, telefoontjes.
12.30 uur – Lunch!
13.00 uur – Behandelgesprek.
14.30 uur – Multidisciplinair overleg.
16.00 uur – Behandelgesprek.
17.00 uur – Naar huis.

“Eens in de vier weken hebben we teamvergadering, afgewisseld met intervisie. In plaats van behandelgesprekken doe ik soms ook diagnostiek, dan ben ik zo’n 3 uur bezig met een intelligentieonderzoek en/of persoonlijkheidsonderzoek.”

Cliënt: “Topbehandeling en -advies en -nazorg. Eerlijk, oprecht en betrouwbaar. Een mooie christelijke instelling met fijne medewerkers.”

Werken bij De Hoop als GZ-psycholoog Volwassenenzorg is aantrekkelijk, want:

  • Je krijgt een afwisselende baan.
  • Je maakt deel uit van een breed samengesteld multidisciplinair team.
  • Je kan aan de slag met je deskundigheid én je betrokkenheid. We besteden veel aandacht aan deskundigheidsbevordering. Daarnaast worden er in samenwerking met het KICG regelmatig congressen georganiseerd naar aanleiding van wetenschappelijk onderzoek.
  • Je kan als professional handen en voeten geven aan je geloof.
  • Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te professionaliseren. Zo zijn er binnen De Hoop bijvoorbeeld mogelijkheden om door te groeien naar psychotherapeut en klinisch psycholoog.
  • Je kan werken op verschillende locaties.

Meer weten over het werken als GZ-psycholoog Volwassenenzorg bij De Hoop? Neem contact op via het telefoonnummer van de afdeling HR en vraag naar Tony Suurendonk of mail naar hr@dehoop.org ter attentie van Tony.