Update 9 september:

Als gevolg van de coronamaatregelen heeft de organisatie helaas moeten besluiten het De Hoop Charity Diner uit te stellen. We merken dat het aantal aanmeldingen voor het Charity Diner niet op het niveau komt met wat we verwacht hadden. De verwachtte versoepelingen per 1 september zijn niet verder doorgevoerd, eerder is er een extra waarschuwing bijgekomen voor het organiseren van (familie)feesten.

We merken dat mensen duidelijk aarzelen om zich in te schrijven voor een event zoals op dit moment door ons georganiseerd wordt. Ook het gegeven dat De Hoop een zorgorganisatie is, maakt dat we nog voorzichtiger om moeten gaan met de coronarisico’s. Daarom is besloten het Charity Diner uit te stellen naar het voorjaar van 2021 hopende en biddende dat de omstandigheden dan gunstiger zijn.

________________

Op 17 september organiseert De Hoop ggz een Charity Diner. De opbrengst gaat naar het werk wat wij doen voor onze cliënten. Gastspreker tijdens het diner is Gor Khatchikyan. Hij is bekend als arts, schrijver en spreker. Daarnaast houden we een veiling met grote en kleine items én is er muziek.

Het diner bijwonen kan op twee manieren: bij Landvast in Alblasserdam (op locatie) of op een eigen locatie.

  • Op eigen locatie: Deze optie biedt u de mogelijkheid om het programma thuis als gezin of op kantoor met zakenrelaties te volgen. In samenwerking met Thuisbezorgd.nl geniet u dan van een zelfgekozen diner. Verschillende mogelijkheden hiervoor vindt u op de reserveringspagina. De sprekers, veiling en muziek kunt u online volgen tijdens een constante stream op een manier die u niet snel meer vergeet! Een online plek kunt u reserveren vanaf €45,-.
  • Het diner liever van dichtbij meemaken en de gezelligheid van het samenzijn ervaren? Kom dan naar Landvast in Alblasserdam. U kunt een stoel reserveren voor €150. Let op: het aantal stoelen op locatie is beperkt, dus wees snel!

Bij reservering bieden Gor Khatchikyan (gastspreker) en De Hoop u gratis het boek “De Coronacrisis” aan.

Koop nu uw tickets/stoelen voor het Charity Diner!

Uw aanwezigheid maakt een verschil voor onze cliënten. Ik hoop van harte dat u komt!