Wat leuk dat jij belangstelling hebt voor werken in de zorg! Misschien twijfel je nog of De Hoop als werkgever bij jou past. Of ben je benieuwd naar de inhoud van de functie. Hoe ziet een werkdag van een zorgmedewerker van De Hoop er eigenlijk uit? Wat maakt werken bij De Hoop nou zo leuk en interessant?

Deze én andere vragen stel je tijdens een inloopgesprek onder het genot van een kopje koffie aan één van onze zorgprofessionals. Je mag gewoon binnenlopen, dan krijg je altijd een gesprek met iemand van HR. Wil je iemand met een specifiek beroep spreken? Meld je dan aan via onderstaand formulier voor een maatwerkafspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de gesprekspartner en tijd af te spreken.

Wanneer? Dinsdag 29 november
Hoe laat? Van 16:00 – 19:00
Waar? Provincialeweg 122 in Dordrecht

“De Hoop is een bruisende organisatie. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven. Deskundigheid en professionaliteit hebben een belangrijke plek."

Ja, ik kom langs bij De Hoop op 29 november!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om je uit te nodigen voor een gesprek. Meer informatie over hoe we bij De Hoop ggz omgaan met jouw privacy, lees je hier.