Bij het inloggen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je bevindt in de healthspace van De Hoop. Je kunt meerdere healthspaces tegelijkertijd hebben, bijvoorbeeld als je ook ergens anders zorg ontvangt.

  • Informatie bekijken: Aan de linkerkant van het scherm vind je een kolom met een menu. Als je klikt op de verschillende onderdelen in het linkermenu, krijg je toegang tot informatie uit je zorgdossier bij De Hoop. Dit zijn zaken zoals je behandelplan, afspraken en vragenlijsten.
  • Naar je omgeving voor online opdrachten: Als je toegang wilt tot je online modules, kun je eenvoudigweg in het linkermenu op ‘E-behandeling’ klikken. Deze worden meestal door je behandelaar voor je klaargezet, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met zelfhulpmodules.
  • Instellingen aanpassen: Je kunt verschillende instellingen van het cliëntportaal aanpassen aan je persoonlijke voorkeur via het menu-item ‘Mijn account’. Hier kun je bijvoorbeeld de taal wijzigen, meer informatie aan je profiel toevoegen, zoals een foto, of je e-mailadres en telefoonnummer aanpassen. Bovendien kun je onder ‘Notificatie’ aangeven voor welke zaken je per e-mail bericht wilt ontvangen wanneer er wijzigingen optreden in je zorgdossier.