De Hoop wil mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Dat doen we deskundig, met geloof als onze basis, met liefde die we uitstralen naar onze cliënten en met lef: durven vanuit het hart. Van onze medewerkers verwachten we dan ook dat ze zich van God afhankelijk weten, elke dag. We bieden een werkomgeving waarin ze kunnen groeien: als persoon en als professional, in een omgeving waar geloof en deskundigheid hand-in-hand gaan. Onze medewerkers kijken over grenzen heen en zijn creatief in hun manier van werken. Daarnaast blijven we kijken hoe we ons werk kunnen verbeteren.

Vacatures polikliniek: klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, psychotherapeuten en een orthopedagoog generalist.

Neem vrijblijvend contact op met Marlieke Schouten (GZ-psycholoog) via m.schouten@dehoop.org

Vacatures deeltijd kliniek: groepsbegeleiders

Neem vrijblijvend contact op met Heleen Verschoor (groepsbegeleider) via h.verschoor@dehoop.org

Vacatures kliniek: groepsbegeleiders, verpleegkundigen en flexmedewerkers.

Neem vrijblijvend contact op met Janneke van Rijswoud (groepsbegeleider) via j.vervoort@dehoop.org en Nienke van Rees (behandelaar) via n.vanrees@dehoop.org

Breed hulpaanbod voor kinderen en jongeren

Binnen De Hoop ggz hebben we een breed aanbod voor kinderen en jongeren met psychische en/of verslavingsproblematiek. In Dordrecht is de enige christelijke kliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie (KJP) van Nederland gevestigd. Er wordt zorg geboden voor kinderen en jongeren met en zonder verslavingsproblematiek. Ambulante behandeling bieden we op al onze locaties: in Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. Ook bieden we deeltijdbehandeling met school aan voor kinderen en jongeren in Dordrecht en Ede, in samenwerking met Eleos en Ref SVO.

Lees meer over KJP

Hoe is dat, werken bij De Hoop?

Onze collega’s van KJP vertellen je graag hoe het voor hen is om bij De Hoop te werken. Ze geven je een inkijkje in hoe hun dag eruitziet en vertellen je over de bijzondere aspecten van hun werk. Klik op de tegels hieronder om meer te lezen over werken bij De Hoop.

Werken bij KJP is aantrekkelijk, want:

  • Je krijgt een afwisselende baan.
  • Je maakt deel uit van een breed samengesteld multidisciplinair team met extra bevlogen medewerkers die passie hebben voor hun werk.
  • Je kunt aan de slag met je deskundigheid én je betrokkenheid.
  • Je kunt als professional handen en voeten geven aan je geloof.
  • Je krijgt de mogelijkheid om samen met ons professionele zorg te ontwikkelen binnen de richtlijnen en het huidige landelijke zorgklimaat.
  • Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te professionaliseren. Ook begeleiden we je bij het invullen van een eventuele vervolgopleiding.
  • Je kan werken bij verschillende locaties.

Misschien twijfel je nog of De Hoop als werkgever bij jou past. Of ben je benieuwd naar de inhoud van de functie. Hoe ziet een werkdag van een zorgmedewerker van De Hoop er eigenlijk uit? Wat maakt werken bij KJP nou zo leuk en interessant? Wil je dat eerst verkennen voordat je solliciteert? Meld je dan aan voor een koffiegesprek!

De zorgvisie van De Hoop

Bij De Hoop werken christen-professionals die zelf met vallen en opstaan in verbinding met God en met elkaar willen leven en werken. Vanuit hun vakgebied trekken ze op met hun cliënten, gericht op het bevorderen van herstel van het goede leven in alle relaties waarin iemand functioneert. Deskundig en bewogen vanuit de liefde van Christus!

Bekijk hier onze zorgvisie