De Hoop wil mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Dat doen we sinds kort ook in Eindhoven, een nieuwe polikliniek van De Hoop ggz. Daar wordt ambulante behandeling aangeboden, binnen de kaders van de zorgverzekeringswet (BGGZ en SGGZ). Samenwerking met ketenpartners vinden we belangrijk, waarbij we elkaars kracht benutten om onze cliënten te helpen. Ons kleine en enthousiaste team is multidisciplinair van aard en bestaat momenteel uit een GZ-psycholoog, een psychiater en een basis-psycholoog. Ze willen groeien in kwantiteit en in kwaliteit.

Mensen weten ons in deze regio te vinden, daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om het team te versterken. Wil jij als zorgprofessional werken met geloof als basis, met liefde die we uitstralen naar onze cliënten en met lef: durven vanuit het hart? Misschien zijn de onderstaande vacatures dan wel iets voor jou.

Lees meer over het team en de afdeling in Eindhoven

GZ-psycholoog

We zoeken we een ervaren GZ-psycholoog. Een enthousiaste professional die cliënten een kwalitatief uitstekende behandeling biedt. Dat doe je op basis van een behandelplan, die je samen met de cliënt hebt gemaakt. Daarnaast werk je als regiebehandelaar. Uitvoeren van intakes en psychodiagnostiek zijn eveneens onderdelen van je takenpakket.

Je bent helemaal thuis in de geestelijke gezondheidszorg en je hebt ruime ervaring in meerdere methoden van behandeling van volwassenen. Schematherapie en Cognitieve Gedragstherapie zijn bij ons favoriet, en mogelijk heb je nog veel meer in huis. Het is jouw passie om mensen vooruit te helpen, ook mensen met ernstige en complexe problemen.

Basis-psycholoog

Voor het team Eindhoven zoeken we een basis-psycholoog. Een enthousiaste professional die cliënten een kwalitatief goede behandeling biedt. Dat doe je op basis van een behandelplan, die je samen met de cliënt hebt gemaakt. Je werkt daarbij nauw samen met een regiebehandelaar. Uitvoeren van intakes en psychodiagnostiek zijn eveneens onderdelen van je takenpakket.