Werken bij De Hoop

De Hoop wil mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Dat doen we deskundig, met geloof als onze basis, met liefde die we uitstralen naar onze cliënten en met lef: durven vanuit het hart. Van onze medewerkers verwachten we dan ook dat ze zich van God afhankelijk weten, elke dag. We bieden een werkomgeving waarin ze kunnen groeien: als persoon en als professional, in een omgeving waar geloof en deskundigheid hand-in-hand gaan. Onze medewerkers kijken over grenzen heen en zijn creatief in hun manier van werken. Daarnaast blijven we kijken hoe we ons werk kunnen verbeteren. Zou je wel willen werken bij De Hoop en wil je weten wat ons actuele vacatureaanbod is?

“We staan open voor nieuwe koersen, er is veel dynamiek. Dat geeft energie en voldoening.”

Simone werkt bij De Hoop als psychiater. Lees hier haar verhaal

Hoe goed ken je ons? Door middel van een korte test kun je zelf ontdekken of je al een goed beeld hebt van onze organisatie.

“De combinatie van management, psychotherapie en onderzoek vind ik heel leuk, ik geniet van mijn werk.”

Alex werkt bij De Hoop als psychotherapeut. Lees hier zijn verhaal

“Het levert zoveel energie als je je goed voelt op je werkplek!”

Carla werkt bij De Hoop als verpleegkundig specialist. Lees hier haar verhaal

Hoe is dat, werken bij De Hoop?

Onze collega’s vertellen je graag hoe het voor hen is om bij De Hoop te werken. Ze geven je een inkijkje in hoe hun dag eruitziet en vertellen je over de bijzondere aspecten van hun werk. Klik op de tegels hieronder om meer te lezen over werken bij De Hoop.

Werk jij binnenkort bij De Hoop? Kom jij ons team versterken met jouw betrokkenheid, deskundigheid en lef? Bekijk onze actuele vacatures of neem contact met ons op!

De zorgvisie van De Hoop

Bij De Hoop werken christen-professionals die zelf met vallen en opstaan in verbinding met God en met elkaar willen leven en werken. Vanuit hun vakgebied trekken ze op met hun cliënten, gericht op het bevorderen van herstel van het goede leven in alle relaties waarin iemand functioneert. Deskundig en bewogen vanuit de liefde van Christus!

Bekijk hier onze zorgvisie

Heb je vragen over werken bij De Hoop? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via hr@dehoop.org of het telefoonnummer. Wil je graag op de hoogte blijven van het werken bij De Hoop? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief voor professionals!