Kom jij als GZ-psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie ons team versterken, met jouw betrokkenheid, deskundigheid en lef? Help vanuit je christelijke geloofsovertuiging samen met ons kinderen en jongeren met psychische of verslavingsproblemen tot herstel te komen!

Mensen worden bij De Hoop gezíen. We bieden hoop en werken samen in een liefdevolle omgeving aan persoonlijk herstel en herstel in de relatie met de ander, de omgeving en God. Goede, professionele zorg met een hoopvol toekomstperspectief, dát is waar wij iedere dag voor gaan. De Hoop is actief op diverse locaties: Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen.

Ga naar het vacatureportaal voor de actuele vacatures

Annelies: “We willen vooruit en denken, ‘out of the box’. Die spirit kun je op alle niveaus in de organisatie terugvinden.”

Onze collega aan het woord

“Het grootste deel van de tijd ben ik werkzaam op de kliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie en werk ik als regiebehandelaar van cliënten. Een aantal van hen heb ik individueel in behandeling. Ik voer ook evaluatiegesprekken met ouders. Daarnaast geef ik emotieregulatietraining, zit multidisciplinair overleg voor en ik ben betrokken bij de GZ-opleiding.”

Lees het verhaal van Annelies

Een dag uit de agenda van Annelies

07.00 uur – Opstaan. Douchen, aankleden, ontbijt en ik stap in de auto.
08.30 uur – Ik lees mijn mail of sluit aan bij de dagopening.
09.00 uur – Eerste behandelgesprek. Hierna volgen andere behandelgesprekken en vergaderingen of geef ik werkbegeleiding aan een collega.
12.30 uur – Lunch met collega’s in het bedrijfsrestaurant. Gezellig samen met de hele KJP-groep.
13.00 uur – De invulling van mijn tijd verschilt per dag. De ene dag doe ik vooral intakes, de andere dag multidisciplinair overleg, emotieregulatietraining, evaluatiegesprekken of behandelgesprekken.
17.30 uur – Ik ga naar huis. Vaak wordt het wel 18.00 uur voor ik weg ben. Ik doe dan mijn werkmobiel uit en laat die achter. ’s Avonds is het privétijd en soms ga ik hardlopen. Ook ben ik actief in de kerk, ben betrokken bij catechisatie, jeugdraad en de bijbelstudiegroep.

Cliënt: “Mijn behandelaar zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Hij luisterde heel goed naar mijn verhaal.”

Werken bij De Hoop als GZ-psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie is aantrekkelijk, want:

  • Je krijgt een afwisselende baan; naast je behandelingen ga je meedraaien in een of meer projecten.
  • Je maakt deel uit van een breed samengesteld multidisciplinair team met extra bevlogen medewerkers die passie hebben voor hun werk.
  • Je kunt aan de slag met je deskundigheid én je betrokkenheid.
  • Je kunt als professional handen en voeten geven aan je geloof.
  • Je krijgt de mogelijkheid om samen met ons professionele zorg te ontwikkelen binnen de richtlijnen en het huidige landelijke zorgklimaat.
  • Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te professionaliseren. Ook begeleiden we je bij het invullen van een vervolgopleiding.
  • Je kan werken bij verschillende locaties.

Meer weten over het werken als GZ-psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie bij De Hoop? Neem contact op via het telefoonnummer van de afdeling HR en vraag naar Annelies van Pelt of mail naar hr@dehoop.org ter attentie van Annelies.