Op zaterdag 11 september organiseert De Hoop ggz de Dag van Hoop in Dordrecht. Tijdens deze dag vinden er allerlei activiteiten plaats, waaronder een lofprijsevent met Gerald en Nelinda Troost en Jannica van Barneveld, een wandeltocht voor vrouwen, rondleidingen en meer. Bekijk het hele programma op dagvanhoop.nl.

Bekijk het hele programma

Dit jaar kan de open dag die jaarlijks wordt georganiseerd door De Hoop, voor het eerst sinds de coronacrisis weer plaatsvinden. Tijdens de Dag van Hoop kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen bij De Hoop, een christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen.

Wandeltocht
Dames kunnen de dag sportief beginnen door ‘s ochtends mee wandelen met de tocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen, dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Hiermee wordt sponsorgeld opgehaald op voor kwetsbare vrouwen. Na de tocht staat er een heerlijke high tea klaar voor de deelnemers.

Zingen met Gerald Troost
Van 14.30 uur tot 16.00 uur is er een lofprijsevent, waarbij de muzikale invulling wordt verzorgd door Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Spreker en aanbiddingsleider Nelinda Troost zal spreken over het thema ‘Durf te hopen!’. Gerald, artiest en tevens medewerker bij De Hoop, zal deze middag zijn nieuwe nummer ‘Goede strijd’ voor het eerst live ten gehore brengen. Dit nummer schreef hij naar aanleiding van zijn baan als thuisbegeleider bij De Hoop.

Rondleidingen en meer
Verder zijn er rondleidingen waarbij je kennismaakt met De Hoop en langs de verschillende gebouwen van Dorp De Hoop gaat. Daarnaast kun je gezellig shoppen bij een aantal kraampjes.

Vanwege de coronamaatregelen is het nodig om je van tevoren aan te melden.

Bekijk het programma en meld je aan