Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven bestaat 25 jaar en heeft op vrijdag 16 maart 2018 een Open Dag. Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt laten graag hun werk en mogelijkheden zien en vertellen erover.

De bruisende leerwerkbedrijven van Werkvisie De Hoop uit Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zetten haar deuren open. Zo kun je onder andere een kijkje nemen bij de onderdelen Brood en Banket, Fietsenmakerij, Groen, Inpak, Maatwerk, Meubelmakerij, Print en Scan, Drukkerij en IJzersterk. Voor de kinderen is er een kinderknutsel en een springkussen. Ook is kringloopwinkel Nieuwe Hoop geopend en kun je een gratis fietsverlichting-check doen. Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. De Open Dag is van 15.00-20.00 uur aan de Nijverheidsweg 46c in Hendrik-Ido-Ambacht.

Tijdens de Open Dag kunt u zich ook laten informeren over de mogelijkheden van de organisatie voor dagbesteding, participatie, arbeidstraining, re-integratie, vrijwilligerswerk of een stageplaats, zowel als klant en opdrachtgever, als werkzoekende.

Jubileum
Ambachtse Bedrijven heette lange tijd De Doorgang en viel onder de gereformeerde stichting geestelijke gezondheidszorg Eleos. Het stond eerst bekend als Dagactiviteitencentrum, toen als Centrum voor Dagbesteding en Arbeidsrehabilitatie en op het laatst als Arbeidstrainingscentrum. Vanaf 2014 zijn alle locaties in één groot bedrijfsverzamelgebouw (De Verbinding) gekomen als Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven, onderdeel van Werkvisie De Hoop en daarmee onderdeel van Stichting De Hoop. En nu bestaat het 25 jaar!

Werkvisie De Hoop
Werkvisie De Hoop is een stichting die jaarlijks bijna 500 deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt bij en naar passend werk, binnen en buiten de eigen organisatie. Dit kan gaan om dagbesteding, een participatiebaan en begeleiding naar een betaalde reguliere baan (re-integratie).

Meer informatie over Werkvisie De Hoop